Butorlap header img

Lépcsők

Lépcsőt hosszútávra tervezünk. Igényei szerint kiválasztott szín és anyagfelhasználással, a rendelkezésre álló hely adottságai alapján.
A lépcsők tömör fából készülnek. Összeszerelésre a helyszínen kerül sor. Lentebb talál néhány elkészült lépcsőt amik már használatban vannak.

 

Lépcső előtte utána
Lépcső előtte utána

 

További nagyítható képeket a galériában talál. Ha valamelyik lépcső felkeltette az érdeklődését kérem keressen telefonon vagy kérjen árajánlatot üzenetben.  

Ugrás a galériába Elérhetőségek


 

Barna lépcső rejtett világítással

A már standardnak számító stabil kemény fa lépcső, stílusos rejtett dekor világítással. Egy lépés sem marad megvilágítás nélkül! Álmaink lépcsője, nappal és éjszaka is.

Tovább

 

Barna lépcső

A beton lépcső koronája, tömör fa burkolattal. A fa kiemeli a lépcsőfokokat, és kellemes modern megjelenést kölcsönöz. Minden lépcsőfok méretpontosan készül, és kerül a helyére a helyszínen.

Tovább

 

Barna lépcső acél szerkezettel

Klasszikus acél szerkezetes lépcső, mely most egy új külsőt kapott. A lépcső szerkezete továbbra is szellős, átlátható, jól betölti a funkcióját, ugyanakkor a barna lépcsőfokok jó kontrasztot adnak a fehér vázhoz.

Tovább

 

Helytakarékos francia lépcső

Minden idők leghelytakarékosabb lépcsője a francia lépcső. Első ránézésre némileg furcsán hathat hogy csak meghatározott lépésekben tudunk rajta felmenni, de ez a trükkje is. Nincsenek rövid, vagy keskeny lépcsőfokok ráadásul a két emelet közötti magasság különbség áthidalása is megtörténhet igen kis helyen: igazi bajnok a térkihasználásban!

Tovább

 

Tölgy lépcső led világítással

Rendkívül modern és egyre elterjedtebb megoldás a lépcsőfokok külön LED világítással történő felszerelése. A képek önmagukért beszélnek. Fantasztikus látvány.

Tovább

 

Barna bükk lépcső

Barna bükk lépcső fordulóval. A kivitelezés során tömör fát alkalmaztunk, méretpontosan leszabva minden lépcsőfokot. A meglévő szerkezet sötét barna fa burkolatával egy tartós és szilárd lépcsőt kapott a megrendelő ami ugyanakkor kellemes meleg érzést sugároz.

Tovább

 

Sötétre pácolt tölgyfa lépcső

Mint a zongora billentyűi, úgy sorakoznak a lépcsőfokok ezen a hosszú két fordulós lépcsőn. A hangtalan közlekedést a pontosan a helyükre illeszkedő sötétre pácolt tömör tölgyfa lépcsőfokok biztosítják.

Tovább

 

Natúr tölgyfa lépcső led világítással

A lépcső elrendezése mondhatni klasszikus, a padló színével összhangban tömör tölgyfa lépcsőfokok kerültek felhasználásra. Ez a lépcső mégis különlegesnek mondható, a nem mindennapi világításnak köszönhetően. A végeredmény rendkívül látványos lett a rejtett dekor LED világítással.

Tovább

 

Fenyő lépcső

A korábbi szűkös lépcső helyére egy új készült a felújítás alkalmával. A lépcső tömör fából készült, és színre pácolva került beépítésre. A lépcsőforduló alatt kihasználható teret egy ajtó rejti el. Az előtte-utána képen jól látszik a különbség.

Tovább

 

Fehér lépcső galériás hálószobához

Kis lakások nagy kihívása hogy hova kerüljön a hálószoba? Főleg ha nincs sok hely. A galéria jól bevállt és elfogadott megoldás lett az utóbbi időben. A feljáráshoz pedig lépcsőt és korlátot lell tervezni hogy a felső szint jól megközelíthető legyen. 

Tovább

 

Mahagóni lépcső tömör fából

Tömör fa lépcső, mahagóni színben. Régi lépcsője új fényben tündökölhet!

Tovább

 

Helytakarékos francia lépcső

Helytakarékos francia lépcső, tömör fából, sötét színűre pácolva! A helyi adottságokat figyelembe véve egy nem hétköznapi megoldást kellett alkalmazni a lépcső elkészítésekor.

Tovább

 

Világos bükk lépcső

Egy lépcső a lakás dísze lehet ha megfelelően van kivitelezve. Az alsó beburkolás sem probléma!

Tovább

 

Barna bükk lépcső

  • Lépcső
  • Lépcső
  • Lépcső, lépcső készítés
  • Lépcső
  • Lépcső
  • Lépcső, lépcső készítés
  • Lépcső, lépcső készítés
  • Lépcső, lépcső készítés

Barna bükk lépcső ezzel a klasszikus színválasztással szinte beleolvad a környezetbe.

Tovább

 

Tetőtéri lépcső

Gondolkodjon tömör fa lépcsőben. Egy életre tervezve!

Tovább

 

Sötét bükk lépcső

Lépcső két forduloóval és köztes dobogóval. A bükk szín és a fehér falak nagyon jól harmonizáltak. Az alsó lépcsőfokok íve teszi igazán egyedivé ezt a lépcsőt.

Tovább

 

Munkáim felkeltették érdeklődését?
Kérdése van?

Írjon e-mailt vagy hívjon bizalommal!

Elérhetőségek