Butorlap header img

Konyhabútor, konyhaszekrény

Minden konyha egyedi, ezért méretre készített konyhabútorokat készítek az Ön igényei szerint.

Milyen lépések kellenek hogy megvalósuljon új konyhája?

 1. Álmodja meg milyen elrendezést szeretne.
  Fontos! Vegye figyelembe hogy hol van a mosogatónak, tűzhelynek, páraelszívónak, hűtőnek megfelelő kivezetés, csatlakozás: pl. szennyvíz elvezetés, elektromos konnektor.
 2. Személyes felmérés alkalmával átbeszéljük és finomítjuk a tervet.
 3. Szín és anyag választás.
 4. Az elkészült konyhabútorokat a helyszínre szállítjuk. Majd következhet az összeszerelés, és a beállítás.

 Lentebb talál néhány elkészült konyhabútort amelyek már használatban vannak.

További nagyítható képeket a galériában talál. Ha valamelyik bútor felkeltette az érdeklődését kérem keressen telefonon vagy kérjen árajánlatot üzenetben. 

Ugrás a galériába Elérhetőségek


 

Fekete-Tölgy konyha

Az Industrial stílus megtestesítője. Kifinomult letisztult elegancia. Nagy tároló kapacitású szekrényekkel és tölgy munkalappal. A beépített gépészet a konyhaszekrényben rejtve maradnak, növelve a minimalista stílus jegyeit.

Tovább

 

Homok-Fehér festett ajtós konyha

Beépített nagy hűtő, sütő és mikró, mind helyet kapott a konyhaszekrényben, amit egy hatalmas munkapult tesz teljessé. A homok és a fehér színek kellemes összhangjával ez a konyha is a kor igényeinek minden tekintetben eleget tesz minimalista stílusával.

Tovább

 

Festett mart fehér bútor Lancelot tölgy munkalappal

Elegáns színösszeállítás a fehér mart konyhaszekrény, és a Lancelot tölgy munkalap párosítása. Klasszikus fogantyúkkal, és jó térkihasználattal helyet kapott minden konyhai gép, és egy pult is két székkel.

Tovább

 

Mahagóni színű tömör bükkfa ajtós konyha

A mahagóni szín egy megunhatatlan, örök klasszikus választás. A konyha alapterülete már önmagában is sok lehetőséget hordozott, és a kiváló térelosztásban minden a helyére került. A konyhaszekrények modern világítása, és a beépített konyhai gépek INOX fémes ragyogása tökéletes harmóniát képeznek.

Tovább

 

Fehér-Sonoma tölgy konyha

Letisztult konyhaszekrény modern színekben. Fehér és a sonoma tölgy fantasztikus kombinációjának eredménye. Az alsó és felső szekrények mellett a konyhában helyet kapott még egy nagy beépített szekrény, ami akár spájz/kamra funkciót is betölthet.

Tovább

 

Fehér konyha sötét szürke munkalappal

Fehér konyha rengeteg szekrény kapacitással és nagy pulttal. Modern gépekkel felszerelve: igazi konyhamennyországban érezheti magát. A nagy tárolókapacitású felső szekrények elrejtenek mindent.

Tovább

 

Antracit-dió konyha

Modern antracit szürke konyha dió munkalappal. A konyha központi eleme a hangsúlyos páraelszívó, ami jól harmonizál a fehér falakkal, a szürke és a fa hatású burkolatokkal. Az emelt pult jól elválasztja a teret és kiváló reggeliző helyként szolgál. 

Tovább

 

Fehér-tölgy konyha corian munkapulttal

Fehér és a világos tölgy kombinációja. A konyhában beépített hűtő, sütő, mosogatógép is helyet kapott. A nagy fehér felületeket a megfelelően lágyítja a tölgy burkolatok elhelyezkedése. A konyha szigeten kapott helyet a tűzhely és így a páraelszívó is. A sziget multi funkciós reggeliző helyként is szolgál a túloldalán elhelyezett székek miatt.

Tovább

 

Fehér-márvány konyha

Ez a konyhaszekrény a fényes fehér konyhaszekrények és a márvány ötvözete. Fantasztikus harmónia érzékelhető a spot lámpákkal megvilágított konyhában. A fekete színű beépített konyhai gépek kiválóan illeszkednek hófehér környezetbe. A konyhasziget teljes, oldalt vízesés szerű márvány borítást kapott.

Tovább

 

Sötét-világos szürke konyha led világítással

Fényes sötét és világos szürke konyhaszekrény kombinációja egy modern konyhában. A felső szekrények csaknem a plafonig érnek így hatalmas tárolókapacitással rendelkeznek. A beépített konyhai gépek jól kiegészítik a szekrény modern megjelenését. A szekrényeket és a fiókokat rejtett fogantyúk nyitják. A munkapult világításáról rejtett LED világítás gondoskodik.

Tovább

 

Fehér-dió tetőtéri konyha

A tetőtér csapott falai néha egyedi megoldásokat követelnek. Ennek a konyha esetben viszont kiválóan sikerült minden helyet kihasználni, és az összes konyhai funkciót elhelyezni. A konyhapult felett a barna szín dominál, a beépített szekrény és a fiókok esetén pedig a fehér szín. A szekrényajtók és a fiókok külső felülete mart MDF lapból került kialakításra. Tipp: ugye észre sem vehető a hűtő a képeken? Be van építve!

Tovább

 

Letisztult Fehér konyha

Fehér és fekete színek dominálnak ebben a konyhában. A modern formatervezésű páraelszívó rendkívül hangsúlyos központi szerepet kapott a tűzhely fölött. Ezt a letisztult stílust tovább erősíti a hófehér konyhaszekrény a rejtett fogantyúkkal, és a szürke márvány hatású munkalappal.

Tovább

 

Modern Fehér konyha

Szép konyha sarok fehér szekrények, INOX beépített konyhai gépek, és sötét barna munkalap. A felső szekrények hatalmas befogadóképességgel rendelkeznek hiszen csaknem a plafonig érnek.  Az alsó szekrények három részre osztott fiókos kialakítása manapság nagyon divatos.

Tovább

 

Fehér konyha Barna munkalappal

Fantasztikusan letisztult és modern külsőt tud kölcsönözni a fényes fehér burkolat, és a fehérhez jó kontrasztot adó sötétbarna munkalap. A szekrényajtók fogói rejtett kialakításúak és ez még tovább fokozza a letisztult külsőt.

Tovább

 

Dió-akác konyha

Gyönyörű két színű konyha: dió és akác színben pompázó alsó és felső szekrényekkel. Ebben a konyhában mindennek jutott külön hely, és nem kell tartani attól hogy valaminek nem fog elférni a szekrényekben. A szekrények kilincsei rejtett szürke fogókat kaptak, ami igazán elegánssá teszi ezt az összeállítást.

Tovább

 

Antracit szürke konyha

Praktikus megoldás a konyha kialakítására. Manapság a konyhának nem feltétlenül kell külön helységet kijelölni, a bútor maga is megteheti ezt. Okos tervezéssel és jól megválasztott elrendezéssel kitünően lehet gazdálkodni a rendelkezésre álló hellyel. A konyha a mai időnek megfelelően letisztult, visszaköszön a nagyon divatos antracit szürke szín, ami jól harmonizál a világos munkalappal.

Tovább

 

Fényes fehér és szürke konyhabútor

Hatalmas modern konyha a szekrényeken és a konyhapulton két színű: fényes fehér és sötét sürke mintás front kombinációval. A felső szekrények szinte plafonig érnek, és rengeteg kihasználható tároló rekeszt biztosítanak. A beépített konyhai gépek pedig rendkívül jó összhatást nyújtanak.

Tovább

 

Magas fényű vanília-tölgy konyhaszekrény kompakt lemez munkalappal

Elegáns és letisztult konyha, praktikus elrendezéssel. A beépíthető sütő és mikrohullámú sütő fekete színe jól illik a munkalap matt fekete színéhez. A fényes frontok pedig tökéletesen harmonizálnak a fal színével. Rendkívül modern összhatást keltve.

Tovább

 

Sonoma-fehér panel konyhaszekrény

Egy panel lakásban minden helyet praktikusan kell kihasználni. Számításba kell venni hogy a szűkös fürdőszobában nem mindig van elegendő hely egy mosógép számára. Így alakult ki ez a kompromisszumos megoldás is: elfér a hűtő, mosógép, gáztűzhely és a mosogató tálca is, a magas felső szekrények pedig elegendő helyet biztosítanak a tányéroknak és egyéb eszközöknek. A végeredmény pedig egy modern konyha.

Tovább

 

Magas fényű vanília konyhaszekrény szigettel

A konyhabútor tökéletesen harmonizál a konyha színével. Jó példa egy letisztult és modern konyhaszekrényre. A konyhaszekrényhez tartozó sziget tovább bővíti a tárolókapacitás méretét, illetve tálalásra is tökéletesen alkalmas. 

Tovább

 

Klasszikus stílusú fehér konyhaszekrény

Klasszikus fehér lábakon álló konyhaszekrény, ami modern beépíthető konyhai eszközöket fogad magába. Rengeteg tároló rekesszel, fiókos szekrénnyel és külön pulttal. A felső szekrény koronájába világítás került beszerelésre, ami nagyon praktikus.

Tovább

 

Csoki sonoma-dió konyhaszekrény

Egy jól felszerelt tágas konyha praktikus elrendezéssel. Az alsó és felső szekrények, fiókok, rengeteg tárolókapacitással rendelkeznek. Beépítésre került külön főzőlapos sütő, mosogató tálca, és helykihagyással a mosogatógép is helyet kapott. A konyha különlegessége (és egyben a háziasszonyok kedvence), a tálalásra is alkalmas pult ami az U alakú elrendezés lezáró eleme.

Tovább

 

Modern industrial konyhabútor

A közép-szürke szín manapság újra divatba jött, van aki kedveli, van aki még merésznek tartja. Annyi biztos, hogy ez a szín önmagában modern hatást kelt, de a szürke munkalap és a tölgyfa bútorlap még jobb párosítás! Ebben a konyhában a sötét színek emelik ki a fa szépségét, és természetességét.

Tovább

 

Világos tölgy konyhaszekrény

Jó elrendezésű konyhaszekrény ahol minden helyet kapott. Álló hűtő, mikrohullámú sütő, mosogató vizes blokk, beépített sütő, főzőlappal, és páraelszívóval. Minden konyhabútor egyedi: a meglévő adottságokat és az igényeket kell összevetni. 

Tovább

 

Fehér mosókonyha bútor

Szekérny a mosógépnek, a szárítónak és a legpraktikusabb megoldás a szennyes elrejtéséhez: dönthető szennyestartó a gépek között. A szekrények ajtaja követik a mosókonyhában végigvonuló átlós mintázatot.

Tovább

 

Konyhabútor tetőteres helységbe

Igen, lehetséges! Modern konyha tetőteres helységben, beépített konyhai gépekkel : sütő, mosogatógép, főzőlap, és fekete gránit mosogató. A hely adottsága miatt (a ferde tető) egyedi polc megoldást kívánt ami a konyha díszévé is vált. A másik falon pedig a hűtő körül szekrényrendszer került kialakításra.

Tovább

 

Modern konyha szürke munkalappal

Kis helyre tervezett konyhát sikerült stílusosan és praktikusan berendezni ezzel a konyhaszekrénnyel. A frontok világos szürke tölgy, a munkalap pedig gyönyörű márvány hatást kelt.

Tovább

 

Világos-sötét tölgy konyhabútor

Egyedi U lakú konyhaszekrény hatalmas munkapulttal. Minden gépesítés beépítésre került: gáztűzhely, mosógép, mosogatógép, páraelszívó. Ezek méretezésére különösen oda kellett figyelni a tervezéskor.

Tovább

 

Mahagóni konyhaszekrény fa ajtókkal

Mahagóni konyha fa ajtókkal, egyedi mintával, színben és üvegezéssel. A fogantyúkat is Ön választhatja ki!

Tovább

 

San remo konyhabútor

 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhaszekrény

San remo konyhabútor, jól átgondolt elrendezéssel. Minden a helyére került a konyhában.

Tovább

 

Krém-Csoki Sonoma konyhabútor

Aki szereti a kávét, ideális választás lehet ez a szín. A konyhabútor tökéletesen harmonizál a csempével, kombinálja a színeket kedvére!

Tovább

 

Sötét bükk konyhabútor

 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény

Mostanában ezek a sötét színek nagyon divatosak. Emelt sütő, mikró, hűtő, csak a képzelete szab határt!

Tovább

 

Világos bükk konyhaszekrény

Az emelt sütő nagyon praktikus egy konyhaszekrényben. Egy jól átgondolt konyhában minden kézre esik és a konyhai gépek is szinte beolvadnak a konyhába.

Tovább

 

Világos-sötét sonoma tölgy konyhabútor

 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény

Sonoma tölgy mintázat nagyon népszerű szín, konyhaszekrényben jól kombinálható a két szín.

Tovább

 

Konyhaszekrény szigettel

 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény

Egy konyhaszekrény sziget sok lehetőséget tartogat. Ha van rá hely, elhelyezhető rajta mosogató agy épp egy főzőlap.

Tovább

 

Sonoma-sötét Sonoma tölgy konyha

 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor
 • Konyhaszekrény
 • Konyhabútor, konyhaszekrény
 • Konyhabútor

Minden területet kihasználtunk ennél a konyhaszekrénynél. Az emelt mikró, és munkapult sarkánál található sütő nagyon praktikus ötlet volt.

Tovább

 

Sötétbarna konyhaszekrény

Kis konyhaszekrény nagy lehetőségekkel. A konyhapult munkalapja jól harmonizál a konyhaszekrény többi részével.

Tovább

 

Konyhai kamraszekrény

Konyhai kamraszekrény, befőttek, konyhai eszközök tárolására ideális. A szekrény beosztását tetszőlegesen meghatározhatja!

Tovább

 

Dió-drapp konyha

Dió és a drapp szín ötvözése a konyhaszekrényeknél rendkívül letisztult külsőt kölcsönöz. Az egyenes fogantyúk koronázzák meg az összképet.

Tovább

 

Olasz alma konyha

Klasszikus konyhabútor, márvány munkalappal, letisztult formavilággal. Az inox konyhagépek, és a vörös szín jól kiegészíti a drapp márvány mintás munkalapot.

Tovább

 

Konyhaszekrény pácolt fenyő ajtókkal

Ha szereti a fa természetes látványát, pácolt fenyő ajtókkal is kérheti konyhaszekrényét. A bemarás mintázata tetszőlegesen választható az Ön igényei szerint.

Tovább

 

Industrial stílusú konyhabútor

Modern Push Open technológiával készült konyhaszekrény: fogó nélküli frontokkal. A nyitáshoz a konyhaszekrény ajtaját kell megnyomni, és a szerkezet kinyitja az ajtót. A konyhabútor divatos rozsdabarna/bronz illetve fekete színben készült ami a réz konyhai kiegészítőkkel nagyon jól fog harmonizálni.

Tovább

 

Munkáim felkeltették érdeklődését?
Kérdése van?

Írjon e-mailt vagy hívjon bizalommal!

Elérhetőségek