Butorlap header img

Előszoba bútor, előszoba fal

Az előszoba dísze egy jól megtervezett előszobafal. Kabátok, cipők, sapkák sálak tárolására szolgáló falrész jól kitölthető egy letisztult egyszerű bútorral.
Fogas, tükör, fiók vagy kalaptartó bármi szóba jöhet!

Lentebb talál néhány elkészült előszoba bútort amik már használatban vannak.

További nagyítható képeket a galériában talál. Ha valamelyik bútor felkeltette az érdeklődését kérem keressen telefonon vagy kérjen árajánlatot üzenetben. 

Ugrás a galériába Elérhetőségek


 

Sötétre pácolt tömör fenyő előszoba bútor

Egy klasszikus darab ami nem szokványos bútorlapból, hanem töbör fenyőből készül. A lakás többi berendezéséhez illeszkedően ez a bútor sötétre lett pácolva. A fa megmunkálása során nagy hangsúlyt kellett fektetni az illesztésekre és az összeállítás pontosságára. Minden csavar rejtve marad. A végeredmény egy igazán tetszetős előszoba bútor.

Tovább

 

Sonoma tölgy-fehér előszoba bútor

Praktikus előszoba bútor, fogassal, fenti és alsó tároló rekeszekkel. A hely szűkössége miatt maximálisan ki kellett használni a rendelkezésre álló teret hogy minél több kabát elhelyezésre alkalmas legyen ez az előszoba fal.

Tovább

 

Fehér előszoba bútor

Gyönyörű fényes fehér előszoba bútor, megfelelően elosztott akasztókkal és egy tolóajtóval rendelkező szekrénnyel. Praktikus megoldás a nagy téli kabátok elrejtésére, tárolásása. A fogas alatt cipő sszekrényként funkcionáló rész is kialakításra került.

Tovább

 

Fehér előszoba szekrény fa szegéllyel

Modern hatású előszoba szekrény óriási tárolókapacitással. A frontokon lakkozott tömör csiszolt és lakkozott szegőlécek találhatóak. A polcok elrendezése tetszőlegesen variálható de itt a szimmetria volt a meghatározó.

Tovább

 

Letisztult eloszobafal szekrénnyel

Szekrény, tükör, és cipős szekrény kombinációja. A fiókos rész praktikusan elrejt mindent amit ott szeretnénk elrejteni.

Tovább

 

Juhar előszoba szekrény

Modern hatást kölcsönző ezüst szegélyekkel fogantyúkkal és akasztókkal. Mindent elrejt kabátot cipőt, sálat, sapkát, táskákat.

Tovább

 

Nappali és előszoba gardrób szekrény

Nappali és előszoba gardrób szekrény, szabadon variálható elosztással.

Tovább

 

Birs előszobafal

Birs előszobafal, praktikus helykihasználás, kabátoknak cipőknek tökéletes!

Tovább

 

Előszoba szekrények

Bármilyen hely kitölthető egy jól megtervezett előszoba szekrénnyel. Fogas, tükör, fiók vagy kalaptartó bármi szóba jöhet!

Tovább

 

Munkáim felkeltették érdeklődését?
Kérdése van?

Írjon e-mailt vagy hívjon bizalommal!

Elérhetőségek