Butorlap header img

Beépített szekrény, gardrób

A tolóajtós szekrények rengeteg helyet spórolnak. Belül rengeteg tárgyat elnyelnek, és kivülről esztétikus képet mutatnak. Elosztásuk tetszőlegesen variálható. Lentebb talál néhány elkészült beépített szekrényt amik már használatban vannak. Vállalom egyedi beépített szekrények készítését. Gardróbok tervezését. Precíz, korrekt és megbízható munkát szeretne? Segítek megvalósítani az elképzelését!

További nagyítható képeket a galériában talál. Ha valamelyik gardrób felkeltette az érdeklődését kérem keressen telefonon vagy kérjen árajánlatot üzenetben. 

Ugrás a galériába Elérhetőségek


 

Barna szekrény krém színű ajtókkal

Szekrény polcokkal, fiókokkal vagy akár vállfa tartós kialakítással. Az ajtók elrejtenek minden belső szerkezetet, kívülről semmi nem látszik. A padlótól a plafonig, vagy akár némileg alacsonyabban is végződhet a szekrény koronája. A sínen guruló ajtók igazán csendesen nyílnak így hálószobában is praktikusan elhelyezhető.

Tovább

 

Canyon tölgy beépített szekrény

Tölgy beépített szekrény tükör fedésű ajtóval kiválóan rendszerezi és elrejti a benne tárolt ruhadarabokat. Pont a megfelelő méret, kívülről nem tűnik hatalmasnak, viszont mégis nagy befogadó kapacitással rendelkezik, a felső polcoknak is köszönhetően: egy tökéletes gardrób.

Tovább

 

Dió beépített szekrény

Nagy tárolókapacitással rendelkező beépített szekrény. A padlótól egészen a plafonig ér, és a három beosztásnak köszönhetően jól variálható a benne elhelyezésre kerülő ruhadarabok fajtája. Akasztós fogas, polcok, és még egy akasztós fogas rész fiókokkal. Az elosztás természetesen tetszőlegesen kombinálható. Kívül a tükör opcionális, azonban praktikus lehet.

Tovább

 

Világos tölgy beépített szekrény

A lakások elengedhetetlen része a beépített szekrény ahol mindenki el tudja tárolni épp nem használt ruhadarabjait. A tolóajtónak köszönhetően a tárolt ruhákhoz való hozzáférés egyszerű, és áttekinthető. A szekrény belső elrendezése tetszőlegesen választható: akasztók, polcok, fiókok a megrendelő igényei szerint lesznek kialakítva.

Tovább

 

Tömör tölgyfa szekrény

Tömör fából készült szekrény ami letisztult fogantyúkkal lett felszerelve. Rengeteg tároló helyet biztosít. Modern stílusa visszaköszön a másik falon található felső szekrényen.

Tovább

 

Tetőtéri gardrób szekrény

Egy hosszú tetőtéri alacsony belmagasságú területet gardrób szekrénynek a legalkalmasabb kihasználni. Az 5 osztásos tolóajtós szekrény minden rekeszében különböző tároló részek kerültek kialakításra: polcok, vállfás akasztók, rengeteg fiók, és egyéb tárolók.

Tovább

 

Sonoma-fehér beépitett szekrény komóddal

Beépített polcos szekrény a padlótól a plafonig. A tolóajtóra tükör is került. A Sonoma tölgy és fehér színkombinációs rendkívül népszerű és az összeállítás után kellemes összhatást ad. A csúszó fiókok teljesen kihúzhatóak. A szoba másik falára pedig egy komód került, ugyanilyen színkombinációban. Egyedi kialakításban a szoba adottságainak megfelelően.

Tovább

 

Dió színű beépitett szekrény

Egy igazi klasszikus darab. A padlótól a plafonig tartó gardrób szekrény. Az elhelyezést tekintve érdemes a szoba rövidebbik falát beépített szekrénnyel borítani, ami rengeteg tárgyat, ruhaneműt, téli kabátokat tud elrejteni. Az ajtó eltolásával kívülről elegáns és rendezett külsőt biztosít a szobában.

Tovább

 

Hófehér tolóajtós gardrób

Fehér frontok és birs belső fiókok, polcok és akasztós részek kabátoknak, ingeknek, ruháknak.

Tovább

 

Barna gardrób szekrény

Gyönyörű fa-mintás padlótól plafonig érő gardrób szekrény: ruhák, kabátok, ágyneműk tárolására. Fiókok, polcok tetszőleges elosztásban.

Tovább

 

Csokoládé-fehér gardrób

Mindenki kedvenc gardróbja valahogy így nézhet ki. Amit csak ki kell nyitni és egy külön szobányi ruha tárul elénk: akasztók, fiókok, polcok tömkelege. Különlegessége hogy a vállfás akasztóknak helyet adó keresztrúd fentről lehúzható, így az ingek és a kabátok nem foglalnak értékes helyet kézmagasságban.

Tovább

 

Tömör fenyő gardrób szekrény

  • Tömör fenyő gardrób szekrény

Tömör fából készült szekrény, igazi fa felületek az otthonában! Egyedi üvegezés, egyedi bemarás: garantált természetesség.

Tovább

 

Trüffel-Krém sonoma gardrób

Trüffel-Krém sonoma gardrób, fiókkal, polccal, tükörrel. Végtelen lehetőségek!

Tovább

 

Nappali és előszoba gardrób szekrény

Nappali és előszoba gardrób szekrény, szabadon variálható elosztással.

Tovább

 

Birs gardrób

Kedvelt, meleg érzést árasztó szín a birs bútorlap. Kellemes választás.

Tovább

 

Folyosó szekrény

Folyosó szekrény az Ön igényeire szabva. A fogantyúkat és a bútorlap színét tetszés szerint lehet kiválasztani.

Tovább

 

Tolóajtós szekrények

A tolóajtós gardrób szekrények legnagyobb előnye hogy rengeteg dolgot elnyelnek, és bezárt ajtóval mindez rejtve is marad.

Tovább

 

Szoba szekrények

Szekrények, szoba bútorok: íróasztalok, fiókos szekrény, lépcső alatti tárolók. Minden elképzelés megvalósítható!

Tovább

 

Munkáim felkeltették érdeklődését?
Kérdése van?

Írjon e-mailt vagy hívjon bizalommal!

Elérhetőségek